Fara pretentia de a fi original, acest blog se doreste a fi mai ales o arhiva personala.Unele articole sunt preluate de pe internet , altele sunt pareri proprii.

joi, 24 ianuarie 2013

NEGRESA DE POST

Ingrediente;
2cani cu apa,2cani cu zahar,2pliculete praf de copt,1cana cu ulei,1cana miez de nuca mai maruntit,4cani cu faina.
Glazura1:2linguri de ulei,2linguri de cacao,3linguri de apasi 3linguri de zahar
Glazura 2:  4-5cuburi de ciocolata vrac  si un cub de unt se topesc pe baine marie
Preparare:
Se amesteca toate  cu o lingura de lemn pana la omogenizare si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Se coace la foc mic si se face proba cu scobitoarea.Dupa ce s-a scos din cuptor, se face o glazura,la alegere din cele de mai sus, care se toarna fierbinte pe prajitura.Se poate orna cu fulgi de cocos sau de ciocolata. Se taie dupa ce s-a racit complet.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu